Themafeesten

Hollandse avond

Echte originele oer Hollandse gezelligheid. De Hollandse avond kan van heel simpel tot uitgebreid worden georganiseerd. met aankleding, of zonder aankleding, een Hollands buffet en Hollandse meezingers of aangevuld met de Twentse commediant Alwie Kroeze of een oer Hollandse Bingo en of oud Hollandse spelen.

Disco Inferno ( Back to the 70's & 80's )

Let's go crazy op de muziek van toen. Back to school aangevuld met een buffet naar keuze en of een DJ en een Back to the .... verkleed contest.

Sing & Swing Night

De naam zegt het al: De gehele avond staat in het teken van Sing & Swing. Er zal niet alleen door de entertainers maar ook door de gasten gedanst en gezongen worden. De gasten worden ontvangen met koffie/thee met wat lekkers en dan wordt het themafeest geopend.

Aprés Skihut

Al voor u binnen bent is de pret begonnen. Onze eigen Heidi ontvangt u met een heerlijke kop glühwein. Voor diegene die niet voldoende opgewarmd zijn van de glühwein, serveren we een kopje koffie. Als ieder vervolgens een plekje heeft gevonden kan de winterpret beginnen! Heidi komt deze avond even langs om u de kunsten van het jodelen bij te brengen. Hilariteit alom! Wij raden u aan haar te vriend te houden, want gedurende de avond heeft ze nog heel wat voor u in petto. De avond zet zich voort met een heerlijk winterbuffet bestaande uit o.a.: Erwtensoep met roggebrood en spek, broodje warme worst, stampotten, schnitzels etc. Na het eten gaan we helemaal uit ons dak met Anton‚Äôs aprés-ski party. Onze Anton komt echter niet aus Tirol, maar aus Enschede!

Direct Reserveren

Bel ons gerust, daar zijn we immers voor! U kunt ons bereiken via (053) 850 47 61

Openingstijden

Maandag t/m Zondag Geopend op reservering 
   

Contactgegevens

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  053 - 850 47 61
  Colosseum 66
7521 PT Enschede