Hoi, ik ben Vera, zin in een knalfuif?

Bel dan (053) 850 47 61
Of reserveer direct

Altijd op de hoogte blijven?

routebeschrijving

FC de Kroeg is gevestigd direct naast de 'Grolsch Veste' (FC Twente Stadion) in Kinepolis Enschede, tussen Hengelo en Enschede.

Fc de Kroeg is makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. FC de Kroeg beschikt over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. De minder valide medemens kan met de auto tot de voordeur komen.

Met de auto

De A1 volgen richting Hengelo. Volg de A35 richting Enschede. Afslag 26, volg borden universiteit/stadion. Rij met de weg mee links af naar de 'Grolsch Veste'. U ziet aan de rechterhand Kinepolis Enschede, FC de Kroeg kunt u bereiken via de hoofdingang van Kinepolis Enschede. Of als u voor de hoofdingang van Kinepolis Enschede staat, kunt u ook via de linkerzijde van het pand daar zijn de buiten ingangen gevestigd. (herkenbaar aan de muurbanners en het gezellige terras).

U kunt uw auto gratis parkeren op één van de ruime parkeerterreinen.

 

Met de trein

FC de Kroeg bevindt zich naast station Enschede Kennispark. Dit station is te bereiken door middel van de stoptrein vanuit Enschede, Hengelo, Zwolle, Deventer of Almelo. Enschede Kennispark is het laatste station voor Enschede Centraal. Als u uit de trein stapt en naar het stadion toeloopt ziet u aan de rechterhand Kinepolis Enschede, FC de Kroeg kunt u bereiken via de hoofdingang van Kinepolis Enschede. Of als u voor de hoofdingang van Kinepolis Enschede staat, kunt u ook via de linkerzijde van het pand daar zijn de buiten ingangen gevestigd. (herkenbaar aan de muurbanners en het gezellige terras).

Wij wensen u een goede reis en een plezierig verblijf bij FC de Kroeg

Openingstijden

Maandag t/m Zondag Geopend op reservering 
   

Contactgegevens

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  053 - 850 47 61
  Colosseum 66
7521 PT Enschede